BROOKS HEADQUARTERS
       
     
IMG_0873.JPG
       
     
       
     
IMG_0859.JPG
       
     
Stone-34-2014-06-23-G.jpg
       
     
BROOKS HEADQUARTERS
       
     
BROOKS HEADQUARTERS

This landscape design is for the headquarters of the Brooks running shoe company, and is located in the Fremont neighborhood of Seattle. As a junior designer on this project, I was responsible for the design and drafting of site furnishings, street level plantings, and overall site framework and circulation. The site design includes a series of interconnected plazas, and the furnishing design and placement encourages interaction and creative use. The illuminated steel-framed benches are constructed from timber reclaimed from the building previously on site, as well as recycled rubber lumber. 

 

materials: steel, reclaimed timber, recycled rubber

with Swift Company and LMN Architects

photos by Heide Martin and Garrett Devier

IMG_0873.JPG
       
     
       
     
IMG_0859.JPG
       
     
Stone-34-2014-06-23-G.jpg